درمان فلج صورت به چه صورت؟
درمان فلج صورت به چه صورت؟
فلج صورت,بیماری فلج صورت,فلج صورت در بارداری,علائم فلج صورت,درمان فلج صورت,درمان فلج صورت با طب سوزنی,مواد غذایی مناسب برای درمان فلج صورت,فلج صورت را چگونه درمان کنیم,فلج صورت در کودکان,فلج صورت در بزرگسالان,فلج صورت در نوزادان,فلج صورت در بهار,فلج صورت در تابستان,فلج صورت در پاییز,فلج صورت در زمستان,آشنایی با فلج صورت,همه چیز در مورد فلج صورت,فلج صورت واگیردار است,فلج صورت و درمان آن,ورزشهای مناسب برای درمان فلج صورت
به گزارش بی اس ام اس نقش عصب صورت، حرکت دادن عضلات صورت است. این عصب پیام های الکتریکی را به مغز مخابره می کند و در نهایت باعث تغییر حالت چهره می شود…حرکاتی مثل خندیدن، بلعیدن، حرکات زبان، تکان دادن ابرو و پیشانی و پلک با این عصب کنترل و آسیب آن به هر دلیلی باعث فلج صورت یا «فلج بل» می شود. این فلج به نام پزشکی که اولین بار آن را کشف کرد، نامیده می شود. این فلج که معمولا به علت ابتلا به نوعی ویروس سرماخوردگی و بیماری خودایمنی و متعاقب آن التهاب عصب اتفاق می افتد، در زنان و مردان و در هر زمانی ممکن است رخ دهد ولی در فصل سرما شیوع آن بیشتر است. ضعف عضلانی صورت یا فلج بل ناگهانی بروز می کند و بیشتر مواقع یک طرفه ولی گاهی دوطرفه است البته شاید فرد مبتلا قبل از بروز علایم اصلی، کمی احساس درد یا بی حسی در منطقه داشته باشد، ولی بیماری با اختلالاتی در عملکرد عضلانی مثل باز و بسته نشدن چشم و دهان یا از دست دادن حس چشایی همراه است.
قدم اول تشخیص، معاینه است ولی سایر تست های تشخیصی از قبیل آزمایش قندخون و سی تی اسکن و ام آر آی از مغز به تشخیص کمک می کند. در نشانگان بهجت، بیماری گیلن باره و وجود تومور در مغز یا ساقه مغز هم چنین نشانه هایی دیده می شود.گرچه در این موارد ضعف عضلانی فقط شامل صورت نمی شود بلکه بی حسی و اختلال عملکردی در یک طرف بدن یا دست و پا را هم مشاهده می کنیم. تشخیص صحیح علت این عارضه و درمان سریع آن در تسریع بهبود بیماری موثر است. در ۸۵ تا ۹۰ درصد موارد، بیماران طی ۱ تا ۴ هفته بهبود می یابند. اما گاهی ۱۸ ماه تا ۲ سال طول می کشد و با افسردگی و ناامیدی روبرو می شوند. در مواردی که بیماری طول کشیده است، بیمار به متخصص گوش، حلق و بینی ارجاع داده می شود تا با عمل جراحی عصب آزاد شود و جراح بتواند با جابه جایی اعصاب، شکل طبیعی صورت را بازیابد. برای سرعت بخشیدن به بهبود، مصرف داروهای ضدویروس، فیزیوتراپی و ماساژدرمانی بسیار مفید هستند.
منبع:salamat.ir
درمان فلج صورت به چه صورت؟
- ۰ نظر
- ۲۸ دی ۹۴ ، ۱۱:۵۹