آموزش کامل طرز تهیه مربای گل پالدو یا همان مربای گل سرخ با شیر
آموزش کامل طرز تهیه مربای گل پالدو یا همان مربای گل سرخ با شیر
طرز تهیه مربای گل پالدو بسیار خوشمزه در قسمت آشپزی سایت جسارت.امیدواریم که این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد
اگر شما هم نام مربای گل پالدو را شنیده اید و علاقه به درست کردن آن هستید می توانید به آسانی آنرا در بخش آشپزی ما آموزش ببینید
آموزش کامل طرز تهیه مربای گل پالدو یا همان مربای گل سرخ با شیر
این مربا جزء مرباهای اصیل منطقه آذربایجان می باشد.
مواد لازم برای تهیه مربای گل پالدو :
شیر :♦: دو پیمانه
آب :♦: یک پیمانه
شکر :♦: ۱/۴ پیمانه
گل محمدی :♦: ۱/۴ پیمانه
آرد :♦: نصف پیمانه
آموزش کامل طرز تهیه مربای گل پالدو یا همان مربای گل سرخ با شیر
گل محمدی برای دردهای روماتیسمی، بیماری قلبی، تقویت اعصاب و ناراحتی های گوارشی مفید است.
طرز تهیه مربای گل پالدو :
به نقل از سایت جسارت برای تهیه مربای گل پالدو ابتدا باید
آرد را تفت داده تا بوی آن گرفته شود.
سپس بگذارید سرد شود. سپس آن را الک کرده با شیر و آب مخلوط کنید و
روی حرارت گذاشته و مرتب هم بزنید.
بعد از ده دقیقه گلمحمدی را به مخلوط اضافه کنید وقتی سفت شد شکر را همزمان که هم میزنیم درون مواد میریزیم تا کاملا سفت شود.
آموزش کامل طرز تهیه مربای گل پالدو یا همان مربای گل سرخ با شیر
این مربا با گردوی خرد شده نیز خوشمزه می شود.
آموزش کامل طرز تهیه مربای گل پالدو یا همان مربای گل سرخ با شیر
- ۹۷/۰۷/۰۵