دستور پخت و مراحل آماده سازی مارمالاد پرتقال و فلفل خیلی خوشمزه و عالی
دستور پخت و مراحل آماده سازی مارمالاد پرتقال و فلفل خیلی خوشمزه و عالی
طرز تهیه مارمالاد پرتقال و فلفل بسیار خوشمزه در قسمت آشپزی سایت جسارت.امیدواریم که این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد
اگر شما هم نام مارمالاد پرتقال و فلفل را شنیده اید و علاقه به درست کردن آن هستید می توانید به آسانی آنرا در بخش آشپزی ما آموزش ببینید
دستور پخت و مراحل آماده سازی مارمالاد پرتقال و فلفل خیلی خوشمزه و عالی
این مارمالاد خوشمزه و متفاوت را در صبحانه و عصرانه با نان تازه میل کنید و لذت ببرید.
مواد لازم برای تهیه مارمالاد پرتقال و فلفل :
پرتقال :♦: ۲ کیلو
لیمو :♦: ۱ عدد
فلفل قرمز تازه تند :♦: ۳-۴ عدد
شکر :♦: ۲ پیمانه
دستور پخت و مراحل آماده سازی مارمالاد پرتقال و فلفل خیلی خوشمزه و عالی
طرز تهیه مارمالاد پرتقال و فلفل :
به نقل از سایت جسارت برای تهیه مارمالاد پرتقال و فلفل ابتدا باید
پرتقال را با آب گرم و برس بشویید و خشک کنید.
سپس با سیب زمینی پوست کن یا چاقوی تیز رویه رنگی پوست پرتقال را به صورت نوار نازک بردارید و دقت کنید که گوشت سفید پوست هر چه بیشتر روی پرتقال بماند. رویه رنگی را رشته رشته کنید.
فراموش نکنید فلفل را هم تخم می گیرید و خرد می کنید و با پرتقال می جوشانید.
پرتقال را دو نیم کنید و آب بگیرید. لیمو را آب بگیرید و آب لیمو را به آب پرتقال اضافه کنید.
پوست سفید پرتقال را با تفاله توی آن خرد کنید و با تخم پرتقال در کیسه بریزید و در دیگ بگذارید. آب پرتقال را صاف کنید، و با رویه رنگی و 4 لیتر آب در دیگ بریزید.
دیگ را به جوش بیاورید و روی آتش ملایم 2 ساعت یا بیشتر بجوشانید تا حجم آب به حدود 2 لیتر کمترک برسد.
کیسه را از دیگ در آورید، بگذارید کمی خنک شود و توی دیگ بچلانید.
سپس شکر را اضافه کنید، آتش را تیز کنید و هم بزنید تا شکر حل شود.15 – 20 دقیقه روی آتش نیز بجوشانید تا مارمالاد ببندد.
سپس کف بگیرید، بردارید، پیش از خنک شدن 1 – 2 بار هم بزنید.
دستور پخت و مراحل آماده سازی مارمالاد پرتقال و فلفل خیلی خوشمزه و عالی
مقدار فلفل را می توانید بر اساس ذائقه تان کم یا زیاد کنید ولی معمولا این مربا را تند درست می کنند.
دستور پخت و مراحل آماده سازی مارمالاد پرتقال و فلفل خیلی خوشمزه و عالی
- ۹۷/۰۷/۰۵